Hoe gaat videodaten in Groningen in zijn werk?

Zou je graag eens speeddaten maar vind je het eng om dit in real life te doen? In dat geval is videodaten in Groningen het perfecte alternatief! Dit is precies hetzelfde principe als speeddaten op locatie, maar dan 100% online. Het enige wat je hoeft te doen is iets leuks aan te trekken, je webcam te verbinden en ervoor te zorgen dat je niet gestoord wordt. Bij ons kun je videodaten in Groningen, wat wil zeggen dat we je koppelen aan allemaal leuke single’s die uit deze regio komen. Dat maakt het makkelijker om iets af te spreken met iemand waar je een klik mee hebt.

Hoe bereid je je voor op online speeddaten?

Het is belangrijk dat je van tevoren checkt of je webcam goed werkt en mooi beeld geeft. Let bijvoorbeeld op de belichting, ben je goed zichtbaar of is het misschien te donker (of juist te licht)? En staat de webcam op een afstand waar je je prettig bij voelt? Het is zonde als je met dit soort zaken moet gaan spelen als je met de eerste single aan het kletsen bent. Doe dit dus van tevoren, zodat je zeker weet dat je goed in beeld bent. Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat je iets aantrekt waar je je lekker in voelt. Dat kan iets heel sexy’s zijn, maar ook een wijde trui. Het is maar net wat jouw stijl is in het dagelijks leven en hoe jij over wilt komen.

Waar ga ik het over hebben?

Of je nu op locatie gaat speeddaten of via ons gaat videodaten in Groningen, het is handig om van tevoren een lijstje te maken met dingen die je belangrijk vindt. In principe kun je het overal waar je maar wilt over hebben, maar het is wel slim om eventuele dealbreakers aan te kaarten. Je hebt uiteraard maar 3 minuten met elke single, maar de ervaring leert dat dit genoeg is om elkaar van alles te vertellen. Wat je voor werk doet bijvoorbeeld, wat je hobby’s zijn, hoe je in het leven staat en waar je precies naar op zoek bent. En vergeet je dingen te vragen of kom je simpelweg tijd tekort? Als je tijdens het videodaten matcht met iemand, krijgen jullie beiden elkaars telefoonnummer, en kunnen jullie dus snel een echte date inplannen!

b3lineicon|b3icon-wine||Wine

Kan ik vooraf nog checken of alles goed werkt? 👨‍💻

Voor het videodate event wil je natuurlijk zeker weten dat alles naar behoren werkt. Je ontvangt na de inschrijving direct een mail met de link naar het event. Zo kan je voordat het evenement begint nog checken of je webcam wel goed werkt. Je kunt nog even controleren of de belichting goed is, en of je er tiptop uitziet op camera. Op deze manier laat je jezelf van je beste kant zien om zo goed mogelijk voor de dag te komen! Zo kan je met een gerust gevoel beginnen aan het videodaten. Let daarbij ook op de achtergrond van het beeld, zodat er geen afleidende fotolijstjes of andere spullen in beeld verschijnen. Zo is alle aandacht tijdens het videodaten op jou gericht!

b3lineicon|b3icon-user-heart||User Heart

Moet ik nog speciale software downloaden? 📲

Nee, je hoeft geen speciale software te downloaden om te kunnen videodaten. Wij houden het namelijk graag zo makkelijk mogelijk om deel te nemen aan onze evenementen. Het enige wat je nodig hebt is een apparaat met een webcam, zodat je dates je wel kunnen zien. Alle apparaten volstaan, bijvoorbeeld een smartphone, tablet, notebook, laptop of PC. De software op het apparaat dient wel volledig geüpdate te zijn om zo aan veiligheidseisen te kunnen voldoen. Zorg dus dat je een van de volgende (up-to-date) browsers op je apparaat geïnstalleerd hebt: Internet Explorer, Firefox, Safari of Chrome. Is je software al up to date? Dan hoef je verder niets meer te doen!

b3lineicon|b3icon-user-check||User Check

Wat voor informatie krijgen andere deelnemers van mij te zien? 👋

Tijdens de videodate zien de deelnemers alleen jouw voornaam. Wat natuurlijk voor zich spreekt, is dat ze ook alles zien wat je in beeld hebt, bijvoorbeeld je gezicht, maar ook de ruimte waarin je je bevindt. Als je dus niet wilt dat de dates in je huis kunnen kijken, is het handig om voor een muur te gaan zitten. Verder weten de andere deelnemers helemaal niets van jou. Ze weten bijvoorbeeld niet waar je vandaan komt, hoe oud je bent of wat je hobby’s zijn. Daar kun je dus goed over praten of naar vragen tijdens je speeddate. Als jullie uiteindelijk een wederzijdse match hebben, wat betekent dat jullie allebei ‘ja’ hebben ingevuld, dan ontvangen jullie wel elkaars e-mailadres.

Alle evenementen op een rij

Speeddates vanaf €24,98