Veelgestelde vragen

Na het lezen van de website nog vragen? Geen probleem! Hieronder vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet bij staan, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wil je weten wanneer de aankomende evenementen in Groningen zijn? Klik dan hier en scroll naar beneden.

Mag ik meerdere keren ja invullen op de Matchkaart?

Wanneer je gaat speeddaten ontvang je een Matchkaart. Hierop kun je aangeven wanneer je bij iemand een klik voelt met een leuke man of vrouw. Het is toegestaan om meerdere keren een 'ja' in te vullen op deze Matchkaart. Daarmee zul je namelijk je kansen vergroten!

Angst en speeddaten (hoe overwin ik het)

Uit ervaring weten wij dat veel singles speeddaten behoorlijk eng vinden. Je bent dus niet de enige die het een beetje spannend vindt! Een goede voorbereiding op de speeddate kan je hierbij helpen. Controleer van tevoren of je webcam werkt, en schrijf meerdere vragen op een papiertje. Zo kan er niets meer misgaan en kun jij je volledig op de leuke gesprekken focussen.

Ik neem alleen deel als mijn vriend(in) ook van de wachtlijst word gehaald

Wat leuk dat jullie gezamenlijk willen komen speeddaten! Om te garanderen dat jullie samen worden uitgenodigd voor een speeddate event, is het belangrijk dat wij weten dat jullie bij elkaar horen. Daarom willen we jullie vragen om ons een e-mail te sturen waarin je vermeldt dat jullie graag samen willen komen speeddaten. Wij zorgen voor de rest!

Hoe werkt de wachtlijst

Het kan voorkomen dat meer vrouwen dan mannen zich aanmelden voor een speeddate event. In dat geval kunnen we de inschrijvingen voor vrouwen stopzetten. Wil je als vrouw toch graag deelnemen? Dan word je op onze wachtlijst geplaatst. Zodra meer mannen zich hebben ingeschreven, worden de vrouwen van de wachtlijst gehaald zodat ook zij kunnen meedoen met de speeddates.

Wat is matchgarantie

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je aan onze gehele speeddate hebt deelgenomen, maar toch niemand hebt gevonden om het gesprek mee voort te zetten. In dit geval mag je van ons één keer gratis deelnemen. Deze gratis deelname is inclusief het gratis drankje én de hapjes tijdens de pauze. Let op, videodate matchgaranties zijn alleen geldig online.

Moet ik betalen als ik op de speeddate-wachtlijst kom te staan?

Het is niet verplicht om direct het inschrijfgeld te betalen wanneer je op de wachtlijst komt te staan. Het kan echter voorkomen dat we last minute mensen kunnen plaatsen voor een event. In dat geval geven wij voorrang aan mensen die al aan hun betaalverplichtingen hebben voldaan. Direct betalen bij aanmelding is dus niet verplicht maar wel een aanrader.

Meld je aan voor de agenda en aanbiedingen

Ja, stuur mij updates!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Speeddates vanaf €13,98